Toppenkväll med TV-kändisen Stefan Nilsson

Vi hade en toppenkväll lördagen den 18 april på Spårvägsmuséet i Stockholm då föreningen bjöd in nya och gamla medlemmar till en musikfest med kompositören Stefan Nilsson från Kukasjärvi (Övertorneå). Hans musik är känd från flera svenska tv-serier, bland annat Så som i himmelen.
Tillsammans med musikern Lotta Hasselquist, sångerskan Aminah al-Fakir och skådisen Mikael Rahm blev det en helhetsupplevelse som få av oss glömmer. Vill du ser bilder? 
Föreställningen ”Min pappa kunde också spela piano” handlar om
Stefans uppväxt i Kukasjärvi och de svårigheter han levde i på grund av faderns alkoholism. Även kärleken till fadern lyftes fram under den dryga timmen långa föreställningen. Efteråt serverades lätta rätter och goda drycker i caféet och många ur publiken valde att stanna kvar och prata med gamla och nya bekantskaper. Flera utflyttade tornedalingar med gäster passade också på att bli medlemmar i Tornedalingar i Stockholm. Ett 50-tal slumpmässigt utvalda tornedalingar i huvudstaden hade fått en gratis inbjudan till evenemanget som blev mycket uppskattat.
Spår1 Spår2 Spår3 Spår4 Spår5

Posted in Nyhet and tagged , , .