Bli medlem. Swisha gärna så går det fort.

Välkommen att bli medlem. Du spar pengar och har kul!

Sommaren 2022 ökade vår lokalförening antalet medlemmar med över 50 personer. Sedan länge är vi förbundet STR-T:s största lokalförening. Det gör oss glada och stolta och visar att folk trivs hos oss. Välkommen du med!

Här lite information om hur du går tillväga:

Avgiften är 150 kr/medlem per år. 200 kr för hel familj (här räknas även särbor, ni behöver alltså inte vara skrivna på samma adress).

Avgiften sätts in på bangirokonto 669-2230. Kontot går till STR-T, Svenska Tornedalingars Riksförbund – Tornionlaaksolainen, eftersom vi är en lokalförening till dem).
Ange namn på alla i familjen som vill bli medlemmar, adress, e-postadress och att det är medlemskap i Tornedalingar i Stockholm som gäller (eftersom bankgironumret tillhör vår centralorganisation STR-T).

Ännu enklare är det om du vill swisha på nummer 123 543 21 17. Då går det också snabbare. Ange samma info där som vi angett ovan.

Du får Tornedalingar i Stockholms medlemsblad 4 ggr/år med information om våra aktiviteter och därmed möjligheten att träffa andra utflyttade tornedalingar på arrangemang och fester. Vi har regelbundna språkkurser (både konversation på meänkieli och bokcirkel) och många föredrag varje år där de inbjudna har någon spännande anknytning till Tornedalen. Fester, guidade turer, after work med mera gör att vi träffas ofta.

SOM MEDLEM FÅR DU RABATT PÅ VÅRA EVENEMANG!

Dessutom får du som ny medlem en pin i form av meänflaku som marknadsför vår del av landet, Tornedalen.

Det går förstås bra att bara bli stödmedlem, inga krav finns att du ska delta på möten eller arrangemang.

Vid frågor, skicka ett mejl till oss via sidan Kontakta oss som du hittar i menyfältet högst upp. Ordförande Ruth Forsström nås på 070-215 32 08, ruth.forsstrom@telia.com

Meänflaku som pin blir din som medlem.